κατεδαφιση με εκρηκτικα for Dummies

“Οι διαδικασίες κατεδάφισης των επικίνδυνων κτισμάτων αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για το Δήμο μας. Είναι γεγονός ότι πρέπει να προχωρήσουμε με πιο γρήγορους ρυθμούς για την άμεση αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από το σεισμό.

Συγγενείς ιδεολογικά στο Στ. Αρναουτάκης ενώπιον Πλεύρη: «Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει να στηρίζει την δημόσια υγεία» 

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο της Χρυσής Βαθιανάκη

Καλώ και τους πολίτες να βοηθήσουν σε αυτό, δίδοντας τη συγκατάθεση τους προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες κατεδάφισης”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΩΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ “ΧΑΝΟΥΚΑ” ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ._

ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΜΕΘΑΝΙΟ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ._

Βρίσκει εφαρμογή στην καθαίρεση μπαλκονιών, ορόφων, λιθοδομών, πλακών, δοκαριών, υποστυλωμάτων και θεμελιώσεων. Σε ανοίγματα εξωτερικά (παράθυρα, πόρτες, δώματα και αίθρια) ή εσωτερικά (σκάλες, λεβητοστάσια, αποθήκες, τζάκια, καμινάδες, ασανσέρ, ηλεκτρικές, υδραυλικές εγκαταστάσεις).

Φουλ διασκέδαση στο μεγάλο πάρτι που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος-Τυλίσου

Παράξενα σημάδια έχουν αναστατώσει μια ολόκληρη γειτονιά στο Τσαλικάκι

Ιδέες Του Σπιτιού Σας: Εσωτερικό, Αναδιαμόρφωση Και Ανακαίνιση Των Διαμερισμάτων

ΖΕΡΕΦΟΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: «ΕΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΕΡΙΩΝ-ΥΓΡΩΝ-ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΗΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ click here “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΔΙΟΞΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΛΟΓΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΚΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ. ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΑΤΟΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΤΑ ΑΕΡΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ “ΝΕΦΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗΣ” ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΘΑ ΤΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΓΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ-ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ-ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΡΥΠΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ “ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ”.

ΙΔΟΥ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑΚΕΙΟΥ “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ-ΜΠΕΡΝΤΕ”:

Το σπίτι είναι ανεξάρτητο και υπόγειο. Οι δύο θέλουν να το κατεδαφίσουν το συντομότερο δυνατό για την κατασκευή νέων.

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου για τις Πανελλαδικές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *